Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Darált hússal töltött krumpli!

felvitel dátuma: 2012-02-09 21:47:24       mai nézettség: 1       nézettség: 6031
részletes recept
Hozzávalók 1 személyre:

 

8 db közepes méretű krumpli
500 g darált hús
1 nagy fej vöröshagyma
1 dl víz
bors
paprika
olaj
 
tejföl(tetejére)
sajt(a tetejére)
Előkészületi idő: 25 perc

Sütési idő: 20 perc

Főzési idő: 20 perc
Elkészítés:

 

A krumplit héjában, sós vízben megfőzzük
A hagymát apróra vágjuk olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a darált húst, ezután felöntjük 1 dl vízzel és fedő alatt pároljuk, és fűszerezzük
A krumplikat meghámozzuk, és a hosszabbik oldalán kettévágjuk  ezután egy kiskanállal kikaparjuk a belsejüket
 
A kikapart krumplibél  felét hozzákeverjük a darálthúshoz és azzal is dinszteljük kicsit.
A tölteléket a krumplikba halmozzuk, közepesen púposra töltve őket
Egy tepsit kiolajozunk, majd belehelyezzük a krumplikat
Előmelegített sütőben, kb. 15percig sütjük, vagy amíg a töltelék teteje meg nem pirul. Tetejére sajtot reszeltem!!!!
Szakács: Éva


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

10/10 Bajkai András 2015 augusztus 30

szerintem nagyon jó.

10/10 Adamcsikné Sinka Éva 2015 szeptember 20

Hamar kész van ,laktató és finom !

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.