Isteni finom! :)
A torta alaphoz:6 tojás,6 evőkanál víz,30 dkg cukor10 dkg darált dió,20 dkg liszt,1 vaniliás cukor csipet só Krém:20 dkg fehér csoki(jó a Lidil-es)265 -3 ddl hulala 1 doboz Mascarpóne(25 dkg)2 db habfixáló
Szétválasztjuk a tojásoskt,a fehérjéből kemény habot verünk.A tojások sárgáját habosra keverjük a cukorral és a vízel,vaniliás cukorral.Összeforgatjuk a diót a liszttel,hozzákeverjük a sárgákhoz majd fakanállal a felvert habot..Kerek torta formába öntjük a forma aljába sütőpapírt teszünk vagy vajazzuk és liszttel meghintjük a formát.180 fokon megsütjük tűvel ellenőrizzük hogy kész van-e.Kicsit hagyjuk hűlni majd kivesszük a formából 3 felé vágjuk és töltjük a krémmel!Krém:gőz fölött felolvesztjuk a csokit mikor hült egy kicsit hozzákeverjük a mascarpónét!A hulalát felverjük a habfixálóval ,majd a két krémet összekeverjük ezzel töltjük a tortánkat!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!