1/2 csésze darált dió,
1 csésze főtt barnarizs,
1/4 csésze kukoricaliszt,
1 csésze zsemlemorzsa,
1/4 csésze napraforgómag,
1 vöröshagyma apróra vágva (medvehagymával is helyettesíthető),
1 tk. bazsalikom,
1 ek. vegamix,
1 tk. só,
1 csésze víz
A barnarizst összekeverjük a dióval és a zsemlemorzsával, a többi hozzávalót turmixoljuk simára. Ezután jól összedolgozzuk és fasírtokat formázunk belőle és serpenyőben forró olajban kisütjük.
Főzelék mellé nagyon finom.
(Maradék barnarizsből szoktam másnapra elkészíteni.)
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!