Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Sütemény ételek receptek » Dióhabos lekváros rolni

felvitel dátuma: 2013-02-02 18:04:38       mai nézettség: 1       nézettség: 2360
részletes recept
Hozzávalók 6 személyre:
  • Tésztához:30dkg liszt
  • 15dkg vaj
  •  2dkg élesztő
  • 50ml langyos tej
  •  1g cukor
  • 4 tojássárgája
  • 1ek porcukor
  • 1 késhegynyi sütőpor
  •  Töltelékhez:15dkg dió
  •  12dkg porcukor
  •  1cs vaniliáscukor
  • 4db tojásfehérje
  • baracklekvár
Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 25 perc

Elkészítés:
  • Az élesztőt felfuttatjuk a cukros tejben,közben a lisztet elmorzsoljuk a vajjal.Hozzátesszük a többi összetevőt a felfutott élesztőt,és rugalmas tésztává dolgozzuk
  • .3 részre osztjuk,és egyenként 2mm vastagságú téglalappá nyújtjuk.Közben a sütőt 170 fokra előmelegítjük.
  • A lapokat baracklekvárral megkenjük,2 szélét feltekerjük,de nem teljesen,mert közepére fog kerülni a diós hab.Beletesszük a tepsibe a tésztarudakat.
  • A tojásfehérjéket egy csipet sóval kemény habbá verjük,és óvatosan belekeverjük a cukros diót.Ezt a habot szépen elosszuk a 3 rud közepére.
  • 25 perc alatt megsütjük,ha kihült felszeleteljük,porcukorral meghintjük.
Szakács: Dzsédzsé


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.