felvitel dátuma: 2014-01-16 21:27:06
mai nézettség: 1
nézettség: 1039
részletes recept
Hozzávalók 12 személyre:
piskótához
6 DB TOJÁS.....
12 DKG CUKOR...
12 DKG LISZT...
FÉL SÜTŐPOR
piskóta megkenéséhez
10 EVŐKANÁL BARACKLEKVÁR
a piskóta tetejére a krémhez
20 DKG PORCUKOR.....
25 DKG MARGARIN......
FÉL DL FEKETE KÁVÉ......
1 DL RUM......
30 DKG DARÁLT KEKSZ.....
15 DKG DARÁLT DIÓ.......
DÍSZÍTÉS
3O DKG CSOKIFORGÁCS
Előkészületi idő: 40 perc
Sütési idő: 35 perc
Elkészítés:
tészta
A 6 TOJÁSSÁRGÁJÁT KIKEVERJÜK A CUKORRAL MAJD A FEHÉRJÉT KEMÉNY HABBÁ VERJÜK.. A LISZTET ELKEVERJÜk A SÜTŐPORRAL..A KIKEVER TOJÁSSÁRGÁHOZ ADJUK A LISZTET MAJD ÓVATOSAN A hABOT IS BELEKEVERJÜK.....TŰPRÓBÁIG SÜTJÜK.....
krém
A PORCUKROT KIKEVERJÜK A MARGARINNAL MAJD AZ ÖSSZES HOZZÁVALÓVAL EGYÜTT ÖSSZEDOLGOZZUK.....
a piskótát ketté vágjuk és megkenjük a lejvárral majd a tetejére símitjuk a krémet és megszórjuk csokiforgáccsal
Szakács:
Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!