A tésztához a sütőt 180 fokra előmelegítem.
Az egész tojásokat a cukorral fehéredésig kavarom, majd elkeverem benne a vizet.
Ezután fokozatosan hozzákeverem a liszt sütőpor és só keverékét.
Sütőpapírral bélelt tepsibe (38x30cm) öntöm, és az előmelegített sütőben, 180 fokon, 25-30 perc alatt készre sütöm. Tűpróbával ellenőrzöm.
Ha megsült a tészta, a sütőpapírt még melegen eltávolítom róla.
A krémhez a diót megdarálom, és elkeverem a többi hozzávalóval.
A kihűlt tésztát tálcára helyezem, és megkenem a krémmel.
Az epret megmosom, lecsepegtetem, félbevágom, és vágott felükkel a krémre helyezem.
A tortazselét a tasakon lévő leírásnak megfelelően elkészítem, és bevonom vele a süteményt.
1 órára hűtőbe teszem, hogy megszilárduljon a zselé, utána tetszőlegesen szeletelem.