2 doboz friss Tante Fanny croissant tészta 360 g
10 dkg dió
5 dkg kristálycukor
2 ek narancs dzsem
1 db tojás
Diót ledaráljuk és összekeverjük a cukorral, majd annyi dzsemet adunk hozzá, hogy összeálljon.
A légkeverős sütőt 180 C fokra felmelegítjük.
A Tante Fanny croissant tésztát sütőpapírral együtt kitekerjük és a perforált helyen késsel elvágjuk.
A tésztára adagoljuk a diós keveréket.
Felvert tojással megkenjük a tészta szélét és feltekerjük, majd a feltekert tésztát is megkenjük, és megszórjuk dióval.
20 perc alatt készre sütjük.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!