Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Diós habos krémes

felvitel dátuma: 2015-09-19 10:51:36       mai nézettség: 1       nézettség: 1810
részletes recept
Hozzávalók 6 személyre:

40 dk liszt,20 dk Rama, 16dk porcukor, 1 db sütőpor, 4 db tojássárgája, 2-3 evőkanál tejföl

Krém 1,2 liter tej, 4 cs vaniliás cukor, 25 dk Rama, 25 dk porcukor 4 db vaniliás pudingpor

 

Hab: 4 db tojásfehérje, 16 dk porcukor

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 15 perc

Elkészítés:

A hozzávalókat összegyúrjuk és 3 lapo nyújtunk belőle. (méret: nagy gáztepsi)  Sütőpapirra teszem és rákenem a cukros tojáshabot, ezt megszórom darált dióval és így sütöm meg! Nem kell nagy hőfok170-180 fokon.

Közben megfőzöm a krémet a tejjel és pudinggal. Kihűtöm.

Kikeverem a Ramat a porcukorral és összekeverem a pudinggal én tettem hozzá egy fél rumaromát, igaz az eredeti recept nem írja, de elképzelésem szerint a diós ízhez menni fog. 

Ezután betöltöm a lapokat egymásra helyezve és hűtőben egy éjszakát  pihentetem. Nagyon finom, érdemes elkészíteni.

Szakács: Etelka


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

5/10 kisgourmand 2015 szeptember 19

A hozzávalókból a puding (? csom.) és a dió kimaradt. Ha valaki a diót nem szereti, az mákkal helyettesítheti?

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.