A tésztához:
50 dkg liszt
1 kávéskanál sütőpor
25 dkg margarin
1 citrom reszelt héja és leve , 3 evőkanál tej
10 dkg porcukor
5 db tojássárgája
Töltelék:
30 dkg porcukor
5 tojásfehérje
30 dkg darált dió
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, olajjal kikent formákba nyomkodjuk. A közepét picit meglekvározzuk../Ebből a mennyiségből 44 darab lett./
A tojásfehérjét keményre felverjük, hozzáadjuk a cukrot, végül belekeverjük a darált diót.A kosárkákba halmozzuk, megsütjük.Díszíthetjük csokoládéba mártott rumos meggyel.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!