1 db disznófej 0,5 kg lapocka 2 fej fokhagyma,só,bors,őrölt pirospaprika,
a meg tisztittot fejet fel teszük főnni,a vízbe teszek sót,fokhagymát egész borssot babérlevelet fél fővésnél a vízbe teszem a lapockát mikor a fejhús le válik a csontrol ki szedem le csontozom melegen.majd fel csikkozom a húsokat.hozzá adom a füszereket és a zúzot fokhagymát,össze gyúrom a főzö léböl adok hozzá 1,5 dl k.b. és 1 nylon zacskóba teszem a zacskót le köttöm és téglát teszek rá.1 órán át majd hűtőbe rakom és hagyom meg dermedni
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!