sertés hús
nyelv,
tüdő,
húsos szalonna
szalonna bőr
só
szív
fűszerek:
babérlevél. egész bors
fokhagyma
vörös hagyma
A hüsoktól függően több őrig abároljuk a hozzávalókat, a fűszerekkel lassú tűzön.
Ha megfőttek tepsire szedjük, kihülni.
Majd egy tálban össze keverjük a fűszetrekkel:
őrölt kapor, köménymag. bors, só, piros paprika,abalében megfőtt vörös és fokhagyma,pépesre zuzva
Abárló lével felöntve, jól össze dolgozzúk, pihentetjük, hogy érjenek az ízek.
Nálam sonka présbe került egy adag, a maradék folpakkal bélelt szögletes edénybe.
Hűtőbe rakva, egy éjszaka megdermed.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!