Fél kg májas hurka,félkg véreshurka,félkg sütnivaló kolbász,3-4evkanál disznózsír
1kg piroskáposzta, fél fej vöröshagyma ,1db alma,egy-két kanál olaj,1 mokkáskanál öröltkömény,1teáskanál cukor ízlés szerint só egy pici őröltbors,egy teáskanál ecet.
1kg burgonya,1 fej hagyma,egy teáskanál pirospaprika,só,zsiradék,
A disznótorost házi zsirral átkenem,varrótűvel megszúrkálom,hogy ne szakadjon ki,és zsírozott tepsibe teszem és előmelegített sűtőbe teszem és kb egy óra alatt megsütöm.
A káposztát apróra szeletelem,a hagymát szintén és a zsiradékon megpárolom,beledobom a cukrot,karamellizálom és mehet bele a káposzta,só,bors,örölt kömény és a lereszelt 1db alma.Lefedem és megpárolom,mikor megpuhult beleteszem az ecetet és tálalásra készen van.
A burgonyát megtisztítom,kockára vágom és felteszem sós vízben főzni.Addig a hagymát összevágom és zsíradékon megpárolom,pirospaprikával színezem és a megfőtt burgonyát leszűrés után hozzáadom.Összekeverem és sózom és tálalásra kész.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!