Fázisfotókat is tehetnél fel a tortákhoz!
Elkészítés: Megsütjük a piskótát, közben elkészítjük a krémet.
A cukrot, kakaót és a 6 egész tojást, gőz fölött addig főzzük, míg a cukor el nem olvad, és az egész krém jól össze áll.
Ezután teljesen kihűtjük.
Majd ezt követően hozzákeverjük a vajat, amit legalább 10-15 percig robotgéppel jól kikeverünk.
A piskótát 3 lapra vágjuk, majd megtöltjük a krémmel.
Elkészítjük a tetejét is.
A cukrot egy lábasba öntjük beleteszünk 1-2 csepp citromlevet, majd szépen elkezdjük a cukrot karamellizálni.
Ügyeljünk arra hogy a cukor ne hogy megégjen, tehát világos színű legyen.
Gyorsan kell dolgozni a cukorral,mikor készen van, gyors mozdulatokkal rákenjük a tortalapra.
Díszítés tetszés szerint
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!