Dödölle:
1 nagy krumpli
liszt
olaj
1 nagy vöröshagyma
Diszitéshez:
uborka
paradicsom
kis tejföl
A krumplit megpucolom és sós vízben megföztem ha megfött akkor a lisztet bele rakni és csomomentesre javarni ha nem elég a liszt akor meg lehet rakni bél olyan állaga Legyen hogy nagyon be ragadjon.A hagymát apróra vágom és olajon megpirítom és ha megpirult egy kicsit akor a krumplibol kis hálóját szedek belöle és az olajra rakom és mindkét oldalát megpirítom ha kèsz a tányér halmozom és kirakós rá a pirított hagymát rá a tejfölt és tálaláskor uborkát karikák meg paradicsomot és tálalom.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!