Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Savanyúság / lekvár / befőtt étel receptek » Ecetes uborka

felvitel dátuma: 2012-07-21 16:32:30       mai nézettség: 1       nézettség: 2179
részletes recept
Hozzávalók 12 személyre:

1 kg uborka

100 g DEKO befozopor/kapros savanyúságtartosító

60 dkg kristálycukor

0,5 l 8%-os ecet

1,75 l víz

Előkészületi idő: 45 perc


Főzési idő: 60 perc
Elkészítés:

Az uborkákat megmossuk, és mosogatószerrel átmosott uvegekbe rakjuk.

Megfozzuk a vizet az ecettel, mikor felforrt, belerakjuk a befozoport és 5 percig fozzuk. Az uborkásuvegekbe (mikor benne van az uborka is) beleontjuk a levet és lezárjuk a tetejét. Egy vizzel teli edényt odateszunk a tuzre és belerakjuk a lezárt uborkásuvegeket. 25-30 percig fozzuk, sterilizáljuk. Utána hagyjuk kihulni. Majd meleg dunsztba tesszuk. 24 óra leteltével elrakhatjuk az éléskamra polcaira.

Szakács: Andi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

10/10 Temesváriné Vágó Jutka 2014 július 15

leírtam, holnap elkészítem, mert nagyon jónak tünik! köszi, hogy megosztottátok velem is!

0/10 nikasika 2014 július 18

Szia Andi!Kérdezném, hogyha sterilizálás után hűtést alkalmazol, akkor miért kell a meleg dunszt?Szerintem utána is lehet, nekem ilyena receptem....

0/10 Marcsi 2014 augusztus 29

Szerintem a Deko-nál nem kell semmilyen dunsztolás, pont az a lényege ezeknek a tartósítóknak, hogy kimaradhatnak a dunsztolásos fázisok.

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.