Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » 100 éves étel receptek » Édes -savanyú szilva

felvitel dátuma: 2018-08-31 19:53:44       mai nézettség: 2       nézettség: 284
részletes recept
Hozzávalók 1 személyre:

2 kg szilva ,

Szegfűszeg , szekgfűbors ,fekete szemes bors , cukor , almaecet , darabos fahéj 

Előkészületi idő: 30 perc


Főzési idő: 5 perc
Elkészítés:

A szilvát meg mossuk és félbe vágjuk .

1. 4l vízet fel teszünk forralni ,bele tesszünk 15 -20 dkg cukrot .Mikor fel forr hozzá adjuk a fűszereket . én üvegenként 4-4 szemet tettem ( 8 üveggel lett ) 2 db kb 4 cm fahéjat 7 -8 evő kanál alma ecetet tettem hozzá nekem így ízlett  .KB 5-6 percig forraltam majd hagytam ki hűlni .Közben a kettévágott szilvákat ki forrázott üvegekbe raktam . Rá öntöttem a kihűlt fűszeres lét és pici nátrium benzoátot hozzá adva le csavaroztam és ment a téli pihenő helyére . Télen szaftos sült húsokhoz fogyasztjuk . 

Ezt a szilva be rakást egyik ismerősömnél láttam több alkalommal .Most rá szántam magam és el készítettem .Szerintem nem fogok benne csalódni már az el készített fűszeres lé nagyon finom .A fűszereket  mindenki saját szája íze szerint  növelheti vagy csökkenthei . 

Szakács: Marcsi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.