sertés rövidkaraj: 0,60 kg
baconszalonna: 8 szelet
friss lecsó ízlés szerint
nagy szemű vajbab ízlés szerint
angolszalonna: 20 dkg
burgonya: 0,40 kg
idény zöldség a díszítéshez
A sertés rövidkarajt vékony szeletekre ( 4 db ) vágjuk. Baconszalonnába bújtatjuk, roston készre sütjük.
A megsült karaj tetejére tálalás előtt a friss lecsót, nagy szemű vajbabot, angolszalonnából készített magyaros ragut és a megtisztított, kockára vágott, forró olajban megsütött burgonyát halmozzuk.
Idény zöldségsalátával díszítjük, és vas edényben tálaljuk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!