1 kg oldalas
só,bors
1ek saját zöld por fűszer
1ek repce méz
2 kk mustár
1 kk grill fűszer
1 fej hagyma
5 cikk fokhagyma
Este bepácoltam az összekevert fűszerekkel.
A fokhagymát bele tüzdeltem.
Másnap tepsibe raktam, került mellé hagyma , lefóliáztam.
10 percet sült 220 fokon, igy bezáródtak a hús rostjai. majd 180 fokon sült egy órát.Kevés víz is került alá
A végén levettem a fóliát és rá grilleztem 3 percet.
Kivül szép piros lett a rá karamellizálódott méztől. a mustár meg kissé pikánssá tette,ropogós kéreg sűlt rá., belül meg jó porhanyós lett.
Búrgonya saláta készült mellé.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!