ötletes és nagyon guszta!!
Hozzávalók a tésztához: 40 dkg. liszt,1 dl tej, 1 kocka élesztő,csipet só,15 dkg. főtt áttört burgonya.
Szósz: fél kg. darált hús,1 hagyma , pici só, kevés zsiradék,1 kk. őrölt piros paprika,1 evőkanál pizzafűszer.
Virslis tésztához: 3 pár virsli, tészta nagyságúra vágva,
15 dkg. reszelt sajt, 1 tojás a kenéshez.
Elkészítés: a tejben felfuttatjuk az élesztőt,és ha megkelt, a hozzávalókkal együtt jó kis laza tésztát gíúrunk. Kétfelé vágjuk, az egyik felét elnyújtjuk és megkenjük a húsos szósszal, fecsavarjuk, szeleteljük, megszórjuk reszelt sajttal, és pirosra sütjük. Ez a csiga.
A másik tésztát is kinyújtjuk, cikkekre vágjuk, és mindegyik cikkejre egy virsi darabot teszünk. Felcsvarjuk mint a kiflit, tetejét megkenjük tojással és sütjük.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!