A hirtelen jott otletednek azt hiszem nálunk is nagy sikere lesz, de mégis én orulok neki a legjobban, mert gyorsan el tudom készíteni. Koszike, mentem.
8 szelet tarja
4 db csirkecomb
2 db sárgarépa
2 db nagy fej hagyma
só, bors
A tarjaszeleteket picit kiklopfoljuk és megsózzuk. A csirkecombokat kettévágjuk - igy 8 db-ot kapunk.
A jénai tálat kizsirozzuk és belerakjuk a tarját, megyzórjuk reszelt hagyma és sárgarépa felével, rárakjuk a combolat, sózzuk, borsozzuk, majd befedjük a maradék reszelt hagymával és sárgarépával. 1 dl vizet öntünk alá, lefedjük a jénai tálat és megsütjük. Kb. a sütés felénél levesszük a tetejét és szép piros ropogósra sütjük.
Ez a recept úgy ,keletkezett hogy el volt készitve a hús, de mivel nem volt időm kétfajtát késziteni - hát megsétöttem egybe a sertéshúst és a csirkecobot.
Jó étvágyat hozzá!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!