fél kg fehér gyöngy bab
1 babér levél
1 csípet kömény
20 dkg vegyes gagyasztott zöldség
10 dkg darált hús
1 evk só
2 evk piros tört paprika
2 evk liszt
1,5 dl étolaj
5 dkg erdélyi szalonna
A száraz babot előző este áztasuk be,és másnap egy 3 l körüli lábasba tegyük fel főni,és tegyük bele a fűszereket,darált húst,erdélyi szalonnát,és főzzük majdnem puhára,előtte 20 percel tegyük hozzá a vegyes fagyot zöldséget,és így főzzük együtt puhára,ekkor készítünbk híg rántást piros paprikával,és össze rotyogtatjuk,és tálalható.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!