Kacsaháj amit a mélyhűtőbe tartalékolok az előző húsokról.
fél kg Zöldborsó
1 db sárgarépa
f1 db fehérrépa
zellerzöld, petrezselyem
1 db vörösgyma, 1 cikk fokhagyma
só
csipetke
A hájat felolvasztom és benne megdinsztelem a zöldségeket és az apróra vágott hagymát, fokhagymát
Mikor már látszik, hogy szinte sül...felöntöm vízzel
sózás, a zöldség zöldeket csomóba kötve teszem bele és főhet...mikor már majdnem kész
akkor teszem bele a csipetkét és együtt készre főzöm.
/a csipetke fővési ideje más a saját frissen készülnek és a bolti száraznak./
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!