50 dkg. friss gomba,vagy ennek megfelelő üveges, fagyasztott
2 ek.olaj,zsír
1 púpos tk. őrölt pirosparika
1 vöröshagyma
1/2 zöldpaprika
1/2 paradicsom
só
tetejére tejföl
A gombát alaposan mossuk meg, ha szükséges szedjük le a felső hártyát és vágjuk apróra.
A felkockázott vöröshagymát pirítsuk meg az olajon, tegyük rá a pirospaprikát, öntsünk rá egy kis vizet, rakjuk bele az összevágott zöldpaprikát, paradicsomot, kevés natúr delikátot és lefedve dinszteljük kb.10 percig, ekkor tegyük bele a gombát, sózzuk, lefedve gyenge tűzön kb.15 perc alatt főzzük készre.
Nokedlivel, tejföllel tálaljuk.
Jó étvágyat hozzá!
saját recept
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!