Elkészítettem a recepted szerint.:) Nagyon finom lett !
A tojássárgákat a porcukorral, citrommal és a forró vízzel jól összekeverjük, majd beletesszük a sütőporral elkevert lisztet, végül a fehérjéből vert habot is óvatosan beleforgatjuk.
Egy 28 cm átmérőjű gyümölcstorta formát jó alaposan kivajazunk vagy zsirozunk, (a magarinnak nem elég a zsirtartalma), kilisztezünk, és 180 fokra előmelegitett sütőben 30 percig sütjük a tésztát.
A formában hagyjuk kihűlni, majd egy tálcára boritjuk és mehet rá a puding.
Ha egy kicsit dermedt, mehetnek rá a gyümölcsök, és bevonjuk zselatinnal.
Én még tejszinhabbal is diszitettem, de izletesebbé is tette a tortát.
Jó étvágyat kivánok!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!