A tejet a tejszínnel és a vaníliás cukorral folyamatos kevergetés mellett melegítjük. Ha felmelegedett és elolvadt benne a cukor, levesszük a tűzről és hagyjuk hűlni.
Kiveszünk belőle néhány kanállal, elkeverjük benne a zselatint, majd visszaöntjük a többihez rumaromával és reszelt narancshéjjal együtt. Poharakba vagy formába öntjük.
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Hirdetések
Ittmegtanulfőzni. Sütésitudományát, ötletétörökítse meg, helyezze el receptjeit. Receptmelléfotó. Vegyenrésztfolyamatoshavinyereménysorsoláson!
Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.