2 zacskó babapiskóta, 2 eperkonzerv ( 250 g ) vagy bármilyen befőtt illetve friss gyümölcs, 2 eperjoghurt, 1 doboz tejföl, 1 zacskó vanília cukor, zselatin, 2 ek eperszörp
Jénai tál alját szorosan kirakjuk babapiskótával, fölé megy egy doboz eperjoghurt, megint babapiskóta, majd egy tejföl vaníliacukorral összekeverve, eperdarabok, babapiskóta, megint eperjoghurt. Mivel húsvétra készítettem a fiamnak és a páromnak ( tudtam, hogy érdekesebb lesz, mintha csokinyuszit kapnának:) ), ezért nyuszit raktam ki eperből a tetejére!:) Az eperkonzerv levéből+eperszörpöt is csorgattam belé, pedig zselét készítettem és lelocsoltam vele a tetejét, majd pár órára bedobtam a hűtőbe és utána fogyasztható!:) Könnyű és finom, jó étvágyat!:)
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!