· 5 dl görög joghurt vagy aktívia
· 30 dkg eper
· 8 db babapiskóta
· 3 evőkanál méz
· 1 teáskanál citromlé
2,5 dl habtejszín
· 1/2 citrom héja reszelve
Összetördeljük a fele piskótát. Összedolgozzuk a joghurtot a piskótamorzsákkal, citromlével és héjjal, valamint a mézzel. Fedjük és hűtjük egy óráig. A mosott epreket csumázzuk, pár szemet meghagyunk, a maradékot nagyon apróra vagdaljuk,vagy turmixolhatjuk is A darabkákat beleforgatjuk a joghurtos masszába, belehalmozzuk a kehelybe, majd díszítjük az eperrel, a maradék piskótával és a tetejére a felvert tejszínhabbal.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!