Henikém, ez lesz a kovetkezo! A barackos nagyon bejott a családnak, az epres is bizonyára ízleni fog nekik. Koszike!
A tejjel elkeverem a portejszínhabot krémesre habverővel. Az epret összeturmixolom a díszítéshez hagyhatunk pár szemet. A babapiskóta kivételével az összes hozzávalót jól elkeverem géppel. Egy nagy tálat vagy tortaformát kirakok egy sor babapiskótával, rá a krém, babapiskóta és megint krém. Legtetején krém legyen. Díszítem gyümölccsel, vagy eperszemmel, vagy barack befőttel szoktam, tortadarával.
Hűtőbe teszem dermedni egy éjszakára, másnapra a babapiskóta is nagyon szépen megpuhul . Szeletelve tálalom.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!