Ez olyan finom,hogy nagyon,azon tunódok,20 dkg pudingpor,az 4- 5 tasaknak felel meg?
A Tante Fanni leveles tésztát kicsomagoljuk a sütőpapír segítségével. 8x8-as négyzetekre vágjuk. 1 lapból pontosan 15 db lesz.
200 fokos sütőben 15 perc alatt arany barnára sütjük.
Közben a tejet elkeverjük a pudingporral, cukorral és a vanília rúd kikapart belsejével és a héjat is beledobjuk a pudinghoz.
A pudingot megfőzzük. Mikor megfőtt a pudingunk, teljesen kihűtjük, többször átkevergetve.
A zselatin lapokat 5 percig hidegvízben áztatjuk, majd óvatosan kinyomjuk és még a meleg krémhez keverjük.
Miután kihűlt belekeverünk 2 dl tejszínt.
A kihűlt tészta kockákra, (15 db-ra) krémet halmozunk, majd a másik tésztákkal lefedjük.
A maradék tejszínhabot kemény habbá verjük 1 perc alatt, a TW Gyorskeverő segítségével. TW Krémharmóniába vagy nyomózsákba, tortadíszítőbe tesszük a tejszínhabot és a süti tetejére halmozzuk.
Megjegyzés: Az előkészítési időbe belevettem a krém kihűlésének idejét is!
Félbevágott eprekkel díszítjük.
Ajánlott Tupperware termékek:
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!