A sütőt 180 fokra előmelegítjük, a formákat alul sütőpapírral béleljük. A lisztet, cukrot, kakaót, szódabikarbónát, sütőport, és a sót összekeverjük. A tojásokat simára keverjük a maradék 4 hozzávalóval. A száraz hozzávalókat rászitáljuk a nedves hozzávalókra, simára keverjük. A tésztát kettéosztjuk és készre sütjük a lapokat. Ezután mindkét tortalapot vízszintesen kettévágjuk, így 2 centinél magasabb 4 lapot kapunk.
A krémhez a hozzávalókat a kézi mixer legmagasabb fokozatán 5 perc alatt habosra keverjük. A tortalapokat a vékonyra szeletelt eperrel kirakjuk és sorban megkenjük a mascarponés krémmel. A tortát kívülről vékonyan (nem baj, ha átlátszik a csokis tortalap) áthúzzuk a krémmel.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!