Super!
Hozzávalók:3 db. tojás,3 kanál liszt,3 kanál cukor, fél sütőpor, zsíradék a forma kenéséhez.
Krém:a kígyó maradékából ennyi maradt, nem tudtam mennyi kell hozzá, csak magantól sütöttem, a rendes epres torta krémemmel.
Tetejére: 2 dl. eperízű szőrp, 1 dl. víz, 2 kanál zseletin felmelegíteni, nem kell forralni, hűtjűk,és amikor majdnem bállt, akkor kanalazzuk rá az eprek tetejére.
Elkészítés: A hozzávalókból kör alakú piskótát sütünk, Kihűtjűk,és a maradék krémmel bekenjük
/lásd az eper kígyó krémjét/
Rászeleteljük az epreket, és ha a kocsonya beállt, rákanalazzuk a tetejére.Széleit kidíszítjük.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!