A túrót, és a tojásokat beletesszük a Konyhai Mindenttudóba, amibe előzőleg a kést helyeztük el és összetörjük a túrót.
Kicseréljük a kést a keverőlapátra, és a túróhoz adjuk a cukrot, vaníliás cukrot. A citrom héját lereszeljük a Konyhagyöngyén. Elkeverjük ezekkel is.
Ezután a mikróban megolvasztott vajat és a lisztet is hozzáadva, újra jól elkeverjük a túrós masszát.
Egy tűzálló sütőtálat kivajazunk.
Beleöntjük a túrós massza felét.
A megmosott epret daraboljuk, majd kevés lisztben megforgatjuk.
Kirakjuk az eperrel a túrót.
Ráöntjük a massza másik felét.
600 W- on 23 percig sütjük a túrópudingot. Kikapcsolt mikróban 10 percet pihentetjük.
(700 W- on 15 per + a kikapcsolt mikróban 10 percet pihentetjük)
Ezután tálalható. Melegen és hidegen is egyaránt finom.
Mivel ki kellett kapcsolnom a mikró forgó tányérját, kétszer fordítottam a sütőedényen egy negyedfordulatnyit.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!