Elkészítés:
Egy mély fazékba tesszük a rizsát, felöntjük a tejjel. Hozzáadjuk a cukrot és az aromát, kis lángon puhára főzzük. Mikor megfőtt , a pudingporokat egy pici hideg tejjel csomómentesre keverjük ,majd hozzáadjuk a rizshez és teljes sűrűsödésig főzzük. Közben kavarni kell, nagyon letud ragadni.
Ezután hagyjuk kihűlni.
Ha kihűlt , az epret lecsepegtetjük és apróra vágjuk majd félretesszük. A tojásokat ketté választjuk és a fehérjéhez adjuk a cukrot,majd kemény habbá verjük. A sárgáját csak annyira verjük fel,hogy egynemű legyen. Elsőnek egy spatula segítségével belekeverjük a pudingos rizsünkbe a sárgás egyveleget,majd szépen óvatosan belekeverjük a fehérjehabos egyveleget szépen óvatosan. Majd hozzáadjuk a citrom reszelt héját és levét,az apróra vágott epret , a színezéket és belekeverjük. A tepsit kimargarinozzuk, majd panírmorzsával megszórjuk és körbe forgatjuk a tepsiben,hogy bebélelje. A felesleget eltávolítjuk. Ebbe beleöntjük a masszát, majd 180 fokos előmelegített sütőben kb.40-50 percig sütjük.