1 cs. vaníliás pudingpor
1 cs. vaníliás cukor
4dl tej
2 -3 ek. Cukor
1 cs. gesztenyemassza
Tej
30 dkg fagyasztott erdei gyümölcs
1 cs. Dr.Oetker erdei gyümölcsös kocsonyapor
3dl víz
A gesztenye masszát nagyon pici tejjel simára keverjük. A kelyhek vagy üveg kistányérok aljába elosztjuk a masszát.
A pudingot megfőzzük, majd langyosra hűtjük. A vaníliáscukrot belekeverjük (nem főzzük vele). Rátesszük a gesztenyemasszára, hagyjuk megdermedni.
Ezután a fagyasztott gyümölcsöt tesszük a vaníliás pudingra.
A kocsonyát előírás szerint elkészítjük, majd a fagyasztott gyümölcsre öntjük.
Teljes dermedésig a hűtőbe tesszük a kelyheket.
Mikor jól lehűlt és a kocsonya megdermedt, tejszínhabbal díszítjük.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!