A tojásokat beleütöm a Konyhai Mindenttudóba és a habverő lapátjával habosítom.
Beleteszem a rumot vagy rumaromát, a csipet sót. Kicsit összekeverem.
Ezután kicserélem a betétet a késekre. Beledarabolom az edénybe a gesztenyemasszát. Kikeverem, és ha szükséges egy pici tejet adok hozzá. Ne túl lágy legyen, egy jól kenhető krémet kapjak. Mikor szép simára kevertem a gesztenyét, kiveszem a késeket és a Szilikon Keverővel belekeverem óvatosan a lecsepegtetett gyümölcsöt.
A Tante Fanny rétestésztát lapjaira szétszedem (egy-egy rúd réteshez három lapot használok), az első lapot nedves konyharuhára borítom, és a Tupperware Szilikon Kenőecset segítségével olvasztott vajjal megkenem.
Ráborítom a második lapot, azt is megvajazom, majd a harmadik lap vajazása következik.
A szélére egy csíkban felkenem a töltelék felét, és felcsavarom.
Kikent Tupperware sütő tepsibe teszem.
A másik rudat ugyanígy elkészítem.
Tetejüket ugyancsak megkenem olvasztott vajjal, és előmelegített forró sütőben pirosra sütöm.
Még melegen felszeletelem, és a Tupperware Újhullám Porcukorszóróval megcukrozom, tálalom.
Ajánlott Tupperware eszközök:
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!