sertést karaj csont nélkül: 0.8 kg
só: ízlés szerint
őrölt bors: ízlés szerint
őrölt piros paprika: ízlés szerint
burgonya: 0.40 kg
fokhagyma: 2 gerezd
étolaj: 0.5 l
vegyes savanyúság díszítésként: ízlés szerint
Karajt szeletekre vágjuk, gyengén klopfoljuk ( kb. 1 ujjnyi vastag szeleteket készítünk ) enyhén sózzuk, borsozzuk, átpaszírozott fokhagymával enyhén megkenyjük.
Mindkét oldalát roston 10-10 percig lassú tűzön sütjük.
Őrölt piros paprikával a készre sült karajt meghintjük.
Burgonyát megtisztítjuk, vékony szeletekre ( 1 cm ) vágjuk, és forró olajban kisütjük.
Vegyes salátával (káposzta) díszítjük.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!