Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Román » Erdélyi zöldséges csorbaleves

felvitel dátuma: 2011-09-17 17:57:21       mai nézettség: 1       nézettség: 8460
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

1 nagy vöröshagyma
3-4 ev.kanál olaj
1-1 sárga és fehérrépa
petrezselyem
karalábé
10 dkg rizs
, bors, tárkony és lestyán és korpacibere, ennek hiányában savanyúkáposzta leve kb fél dl, vagy pici ecet vagy citromlé.

A fűszerek Toldi Fűszer termékek www.toldifuszer.hu

Előkészületi idő: 20 perc


Főzési idő: 40 perc
Elkészítés:

A hagymát megtisztitjuk,finomra vágjuk,majd olajon kicsit megfonnyasztjuk,ez alattr a zöldségeket megtisztitottuk,felapritottuk és a hagymához adjuk dinsztelni.A rizst megmossuk,lecsepegtetjük és a zöldségekhez adjuk,kevergetve üvegesre piritjuk.Majd 6-dl vizzel felengedjük sózzuk és beledobjuk a füszernövényeket.Lefedjük és puhára főzzük,majd hozzáadjuk a savanyitó levet,egyet forralunk rajta és kész.Tetejét vágott petrezselyemmel megszórjuk.

Szakács: Márta


Film link: http://www.receptlap.hu/edit_recept?edit=1&id=4526

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 Takács Éva 2014 október 25

A csorba eleve savanykás levest jelent. A tárkony és a lestyán együtt sok, mert mindkettőnek intenzív az íze .

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.