Hozzávalók : fél marok savanyú aprókáposzta, 1 fej vöröshagyma,2 evőkanál olaj, 1 kiskanál őrölt piros paprika,1 gerezd fokhagyma, 25 dk darált pulykahús, 15 dk házi füstőlt pulykaszalámi, 1 kis pohár tejföl 1 evőkanál liszt, só
A hagymát olajon apróra vágva megdinszteltem, rá a pulykahúst, átkeverte,. rá a piros paprikát, a szalámi apróra darbolva, majd felengedtem vízzel. Sóztam, (mivel készítettem előzőleg ajvárt 2 evőkanállal tettem azt is bele, de el is maradhat ) Mielőtt készre főtt volna egy negyed marok rizst is dobtam bele. Majd a tejfölt és a lisztet kikavartam és habarást készítettem rá.
Ezt most találtam ki, nagyon finom savanykás üdítő íze van, érdemes kipróbálni.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!