- 1 egész fácán
- 3 fehérrépa
-3 sárgarépa
-közepes fej vöröshagyma
- karalábé,zeller gumó
-fokhagyma,egész bors
- friss petrezselyem ,zeller,maggi zöld
-só,ételízesítő
A fácánt leldaraboltam és feltettem főzni,felöntüttem kb.2l hideg vízzel.Lassú tűznél főztem,hogy csak éppen gyöngyözzön.Többször leszedtem a habját.
Mikor félig megfőtt akkor hozzá tettem a megtisztított zöldségeket,sóztam,ízesítettem ételízesítővel és lassan főztem addig míg puhára nem főtt a fácán húsi.
Levesbetétnek apró csigatésztát főztem ki.Nagyon finom leves lett ,különleges nem mindennapi ízhatást kaptunk.
Természetesen tálalás előtt a levest leszűrtem és úgy tálaltam.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!