Hozzávalók:
25 dkg porcukor
25 dkg margarin
30 dkg liszt
3/4 csomag sütőpor
5 egész tojás
3 ek. darált dió fahéj
Elkészítése:
A szilvákat kimagozzuk és elfelezzük, egy tálban fahéjat és cukrot szórunk rá, félre tesszük.
A 25 dkg porcukrot a 25 dkg margarinnal alaposan kikeverjük, hozzáadjuk a 5 db tojást, a 30 dkg lisztel összekevert sütőport is, és végül a 3 EK. darált diót.
Kikent közepes tepsibe, öntjük a masszát.
Rárakjuk szorosan egymás mellé a szilvákat, és fahéjjal és cukorral megszórjuk.
A sütőben 165-170 fokon 30 45 percig sütjük.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!