Nagyon tetszik ez a recept,változatosabban elkészíteni a fasírozottat(fűszerekre gondoltam) Nem utolsó sorban a formára ami nem golyó ,és együtt sütve a burgonyával,köszönöm szépen!
Hozzávalók:
40 dkg darált hús,
2 zsemle –áztatott –
1 tojás
10 dkg. reszelt sajt,
1 ger.fokhagyma, pici v.hagyma,
petrezselyem apróra vágva,
Elkészítése:
minden fűszerből egy csipet amit szerettek,
(én raktam bele, bazsalikomot, oregánó, bors, só, egy kis reszelt gyömbért,pir.paprikát)
összedolgozod, majd golyókat csinálsz belőle, és belecsavarod mindjárt egy szál baconszalonnába.
Ebből az adagból nekem 14 db lett, 200 fokos sütőben, 40 perc alatt készen ( de sütőtől függ )
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!