Fasírthoz: 80 dkg darálthús ( sertés, vagy pulyka) 2 szelet kenyér, vagy zsemle, 3 egész tojás, 6 gerezd fokhagyma, 1 kisebb vöröshagyma,, só, őrölt bors, olaj a sütéséhez olaj
Finom a húspogácsával is.
Hozzávalók:
Húspogácsa
Hozzávalók: 40 dkg sertés darált hús,2 egész tojás, 15 - 20 dkg reszelt sajt,1 vöröshagyma kocka, bors, só, petrezselyem zöld , zsemlemorzsa, olaj
Elkészítése:
Húst összedolgozzuk a hozzávalókkal , kis gombócokat csinálunk, és az előmelegített bő olajba közepes tűzön sütjük.
Petrezselyme burgonyával, és kovászos ubrkával, tálaltam.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!