60dkg sertés darált hús
1 fej hagyma
3-4 gerezd fokhagyma
1 tk piros paprika
1 kávés kanál őrölt bors
pici só
1 tojás
2 db zsemle
1 kis dobozos vagdalt hús 180grammos
15-20 dkg zsemlemorzsa
Olaj a sütéshez
A Fasírthoz a darált húst a pici borsot ,sót 1 tojást ,piros paprikát ,3-4 gerezd fokhagymát ,a vízben beáztatott kinyomkodott 2 zsemlét és 1 kis doboz konzerv vagdalt húst összevegyítem és jól összegyúrom.Legjobb ha egy órát a hűtőben pihentetjük hogy az ízek összeérjenek.Majd kézzel formázok diónyi nagyságú gombócokat és beleforgatom zsemlemorzsába. Bő forró olajban, közepes lángon süssük meg. Főzelékek kísérőjeként nagyon finom.Ebből 30-35 db lesz .
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!