Elkészítés:
Megpucoljuk a hagymát, felvágjuk félfőre majd ketté. Így apróbb és krémesebb lesz. A paprikának eltávolítjuk a csumáját ,majd felkarikázzuk. A kolbászt felkarikázzuk. Közepes lángon egy serpenyőbe vagy kisebb fazékba tesszük a zsírt, a kolbászt, a hagymát és a paprikát majd szépen megpirítjuk. Mikor ezzel megvagyunk,a paradicsomot félfőre vágjuk és hozzáadjuk . Kislángra visszavesszük a tűzhelyet, majd hozzáadjuk a sót,fűszerpaprikát,köményt,paprikakrémet a vizet és jól összekeverjük,majd kb. 2-3 percig hagyjuk rotyogni. Ezután a petrezselyem zölddet apróra vágjuk . Mikor letelt a 2-3 perc levehetjük a tűzhelyről. Megszórjuk az apróra vágott petrezselyemmel. Tálalhatjuk is. Jó étvágyat kívánok!