Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Sütemény ételek receptek » Fehér egér

felvitel dátuma: 2011-12-16 14:41:11       mai nézettség: 1       nézettség: 5529
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

Bögre mérete: 2,5dl

1 bögre tej

3 bögre liszt

1 bögre zsír

1 sütőpor

1 vaníliáscukor

kevés porcukor

birsalmasajt sütés álló

2 dkg élesztő

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 15 perc

Elkészítés:

A lisztet, langyos tejetzsírtegy csipet sót, sütőport, vancukrot, élesztőt jól összekeverem, nekem picit laza lett a tészta, egy kevés lisztet szórtam még hozzá, jól kigyúrtamLisztezett deszkán kinyújtom, majd kiszaggatom és kemény, sütés álló lekvárral töltöm a közepét, majd félbehajtva a széleit jól elnyomkodom, egy félholdat, vagy kiflit kapok, sütőpapíros tepsibe helyezem. A sütőt előmelegítem 190 fokra. Készre sütöm 15-16 perc alatt. Mikor már nem forró porcukorban megforgatom.

Nagyon finom, puha tésztája van, napokig eláll jól kihűtve dobozba zárva.

Szakács:


Film link: http://henimodernkonyhaja.blogspot.com

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 kautz1009 2011 december 16

Szinte érezni az illatát!Istenien néz ki!

0/10 Káplár Anna 2012 szeptember 21

Nagyon guszta, nálunk ezt csacsi fülnek nevezik.

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.