50dkg fejtett bab
1kis fej vörös hagyma, 1 gerezd fokhagyma, pici delikát
1szál zöldség, 1szál sárga répa 2-3 burgonya 20dkg füstölt főtt tarja
liszt ,olaj, pirospaprika (rántásnak)
A zöldséget s répát meg tisztítjuk,karikára vágjuk ,meg mossuk. A burgonyát kissebb kockára vágjuk.
A babot feltesszük főni a meg mosott zöldségekkel, bele tesszük a kis fej hagymát ,egészben.(aki nem szereti ki dobhatja belőle) .sózzuk pici delikátot és a zúzott fokhagymát adunk még hozzá. Jó fél fővésnél bele tesszük a fel kockázott főtt tarját . Végül hozzá rakjuk a burgonyát.
Közben pici lszttel világos rántást készítünk, amit hozzá öntünk a leveshez és össze forraljuk vele.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!