36cm -es forma
Piskóta::3x5db tojás
3x5 e.k kristálycukor, 3x e.k liszt, 3x1cs sütőpor, 3x 1 e.k jó mínőségű kakaópor(sütőpapír)
Krém::2cs eper pudingpor, 6dl tej 15dkg ráma margarin, 15dkg porcukor,
2cs eper pudingpor, 2ü meggy, 1l cukrászhab(hulala)
fahéj,
Bevonat::0,5l cukrászhab , 2 cs vaníliás cukor, meggy
A piskótákat elkészítjük hagyomásnyos modon .5 tojás fehérjét felverni kemény habbá , majd hozzáadni a kristálycukrot ezzel is jó keményre verni , majd hozáadjuk a tojásssárgáját , a lisztet a sütőport és a kakaóport és keverünk rejta egy két mozdulatot majd megsütni.Krém::2cs eperpudingot megfözzünk 6dl tejben kihűtjük , majd belekeverjük a margarint és a porcukrot.A meggyet leszűrjük és a meggylében megfőzzük a 2cs eperpudingot és kihűtjük.Elkészítés::Az első tortalapot megkenjük a meggyes zselés krémmel , megszórjuk fahéjjal , majd lekenjük a pudingos krémmel és belenyomkodunk meggydarabokat, majd lekenjük cukrászhabbal és mehet rá a kővetkező lap és ezt megismételjük ismét..Mikor kész van akkor ízlés és fantázia szerint bevonjuk cukrász habbal és díszitjük és 1 éjszakára hűtőbe tesszük.Jó étvágyat hozzá!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!