Uramisten,elcseppent a nyálam. Ez zseniális!!:)
12 szelethez:
A piskótalaphoz:
Továbbá:
A felsorolt hozzávalókból kakaós piskótalapot sütünk:
Elkészítjük a tölteléket:
Következik a díszítés:
A csokoládétáblát élére állítjuk, és burgonyahámozóval vékony réteget, forgácsokat "farigcsálunk le róla, felhasználásig hidegen tartjuk.
A maradék 2,5 dl tejszínt kemény habbá verjük a vaníliás cukorral. Az "alagutat" hosszúkás tálra borítjuk, lehántjuk róla a fóliát. Tetejét és oldalát bevonjuk-tapasztjuk a tejszínhabbal, sűrűn megszórjuk a csokiforgáccsal, és tetejére habrózsákat nyomunk, meggybefőttel díszítjük.
Gyönyörű, finom és különleges!
Lajos Mari: Házi sütemények
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!