Vagy a leírás vagy a fotó nem valós.
2,5 l víz,
15 dkg libazsír,
15 dkg liszt,,
6 egesz tojás,,
3 csomag vanilia pundig
7 dl tej,
15 dkg porcukor,
1 rama,
500 ml hulala tejszín
Tésztához:
2,5 dl vízet, 15 dkg libazsírral felmelegítjünk
15 dkg lisztet hozzákeverünk, majd / főzzünk / 20 percig pihentjünk.
Utána egyenként a 6 egesz tojást.
A maszát kétféle vesszünk 2 lapot sütünk belőle.
Krém:
3 csomag vanilia pundigot 7 dl tejjel felfőzzünk kihütjünk 1 ramát 15 dkg porcukorral kikeverjünk hozzáadjunk a pundigot.
A krémet rákenjünkaz egyik lapra és a krémre a felvert hulala tejszínt ráöntjünk tetejére a másik lapot tesszünk. Majd csokimázzal bevonjunk.
200° / kb 15-20 percig attolfügg szép aranysárga legyen
Isteni finom
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!