Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Leves / meleg recept ( tálaláskor ) » Filézett vegyes hallé

felvitel dátuma: 2011-02-11 12:57:10       mai nézettség: 1       nézettség: 3098
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

harcsa: 50 dkg
ponty: 30 dkg
süllő: 20 dkg
kárász: 20 dkg
só, bors, ételízesítő:
csipős őrölt paprika: 2 kávéskanál
fűszerpaprika: 2 evőkanál
zöld csős paprika: 1 db
hagyma: 2 fej
fokhagyma: 2 gerezd
paradicsompüré: 4 evőkanál

Előkészületi idő: 30 perc


Főzési idő: 100 perc
Elkészítés:

A halat megtisztítás után filézzük.
A hagymát cikkekre vágjuk, hozzáadjuk a halcsontokat, előpároljuk a fűszerekkel.
Felengedjük vízzel és megfőzzük. Ha a halcsontról leválik a hús akkor kiszedjük a halcsontot.
A sűrű levet átpaszírozzuk ( alaplét készítünk ), majd paradicsompürével, fűszerpaprikával színezzük.
Beletesszük a lébe a filézett és megírdalt ( ez azért fontos, hogy a hajszál vékony szálkák átfőve nem okkoznak kellemetlenséget ) halszeleteket, amit előzőleg nagyon kicsit megsóztunk.
Elkészülés előtt még a maradék fűszerpaprikával színezzük a hallevet, majd tálaljuk.

Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.